SUNNE SAKER
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

RENE VARER - HELT ENKELT

OM SUNNE SAKER

Sunne Saker er basert på et sterkt engasjement og stor interesse for å finne matvarer og andre produkter som er sunnere, renere og mer miljøvennlig. Det kan være utfordrende og tidkrevende å orientere seg i en jungel av informasjon.Sunne Saker ønsker derfor å gjøre det enklere å velge bedre – enten du vil ta vare på kroppen din eller miljøet.

Start og bakgrunn

Jeg heter Anne Solås og etablerte Sunne Saker som nettbutikk og fysisk butikk på Gressvik i 2011.

Her finner du en liten artikkel fra Fredrikstad Blad (link) om oppstarten

Interessen for mat, helse og miljø begynte på midten av 90-tallet. Etter langvarige problemer med helsen, ble jeg etter hvert oppmerksom på at mye av dette hadde sammenheng med kosthold og miljø. Jeg leste mye, snakket med mange mennesker og prøvde mange dietter og produkter med varierende resultat.

Etter noen år erfarte jeg at grunnleggende prinsipper som ren mat og balansert kosthold ga gode resultater. Jeg erfarte også at matintoleranser og overfølsomheter hadde stor innvirkning på min helse.

Interessen for mat og helse, matkvalitet og tilsetningsstoffer, miljøgifter og livsstil generelt økte på. Jeg jobbet en periode med kurs og veiledning, men ble stadig mer oppmerksom på hvor vanskelig det var å finne gode og rene matvarer og produkter. Og hvor lett det var å la seg påvirke av villedende reklame og annen markedsføring. Jeg så behovet for, og ønsket om en butikk med renere varer og gode verdier. Dermed var planene for egen butikk i gang!

Hovedfokus på:

- Mest mulig økologisk eller biodynamisk
- Naturlig fritt for melk, gluten og gjær
- Det meste er uten soya og egg
- Uten, eller med minst mulig tilsetningsstoffer
- Minst mulig bearbeiding og prosessering
- Miljø

Sunne Saker ønsker å tilby matvarer og andre produkter som passer for alle. Du kan derfor velge mellom enkle basisprodukter eller produkter som er sammensatt og bearbeidet.

Matvarer , drikke, kosttilskudd, personlig pleie og husholdning – alt er nøye vurdert. Les gjerne mer under de forskjellige hovedkategoriene.

Butikk på Gressvik

Sunne Saker har en koselig butikk på Gressvik, en liten bygning i skogkanten hos Rød Planteskole. Butikken er full av de samme varene som i nettbutikken (pluss litt til). Her finner du også Anne på plass bak disken, glad for å gi service og veiledning.

Her finner du åpningstider og litt annen informasjon om butikken på Gressvik (link)

Veien videre

Sunne Saker fortsetter med samme fokus og engasjement. Nye produkter blir stadig vurdert. Når tiden strekker til vil nettbutikken finpusses, det kommer mer informasjon om produkter og produsenter, samt tips om mat og helse.

Hold deg gjerne oppdatert ved å melde deg på nyhetsbrev for nettbutikken (link) Ønsker du nyhetsbrev for butikken på Gressvik, ta kontakt med Anne: epost:anne@sunnesaker.com eller telefon: 69331719.

Sunne Saker er også på Facebook (link)                                                        

Kontaktopplysninger:

Sunne Saker
Vikaneveien 22
1622 Gressvik

Org. nr. NO 958 859 112 MVA

Tlf 69 33 17 19
Epost: anne@sunnesaker.com

Ønsker du hjelp til å handle er du velkommen til å ringe tlf 69 33 17 19 mandag - fredag kl. 10:00 - 16:00   


Trykk ENTER for å søke